Theater op ieder gewenst formaat

Van heel klein & intens tot groots & immens

Project op maat

Binnen of buiten, met veel of met weinig woorden, dagvullend of alleen een kort moment? Henk denkt graag met je mee en maakt jullie wens tot een ware belevenis. Belevingsgericht theater is voor iedereen! Van jong tot oud. Op braderieën, openingen, andere evenementen of feesten of waar dan ook! Heb je specifieke wensen voor jouw project? Neem dan gerust contact op.

Samen bedenken we een plan voor een onvergetelijke act. Een persoon, dienst of product. Iedereen kan in het zonnetje staan! HENK brengt uw product of dienst graag op ludieke wijze onder de aandacht!

Waar wacht je nog op? Laten we samen een onvergelijkelijke ervaring bedenken!

Heeft u specifieke wensen voor uw project? Neem dan gerust contact op. Samen kunnen we een plan bedenken om uw dienst/product te promoten of onder de aandacht te brengen. Waar wacht u nog op? Laten we samen een onvergelijkelijke ervaring bedenken!

Covid Proof

Ook in deze tijd of juist in deze tijd! Er is altijd een activiteit te bedenken die kan en mag binnen de maatregelen. HENK maakt het persoonlijk, maar houdt voldoende afstand. HENK maakt een ervaring op maat, die veilig en verantwoord is binnen de geldende regelgeving.

Belevingsgericht theater is voor iedereen!

Op braderieën, openingen en andere evenementen en feesten!

Interesse? Vraag vrijblijvend een offerte aan
of informeer naar de mogelijkheden op maat.

Offerte aanvragen